Over eTZEtera…

profielfoto_Talitha ForrerWelkom op eTZEtera!

Wat leuk dat je eTZEtera bezoekt! Hier deel ik blogs rondom het vinden van de juiste balans in het leven. Van gezondheid tot food, tips om meer ontspannen in het leven te staan, van online naar offline, het verbeteren van je effectiviteit, genieten van de kleine dingen in het leven, groener en duurzamer leven en gebruik van social media.

Iets meer over mij: dol op lekker eten en koken, dierenliefhebber en een groen hart. Sinds een paar jaar eet ik plantaardig en interesseer ik me steeds meer voor duurzaamheid, leven vol intentie, selfcare en de overgang van online naar offline.  De dingen die ik zelf tegenkom, deel ik graag met je. Etzetera is een afgeleide van mijn volledige naam (Talitha Zefanja Erato) en in mijn werkende leven houd ik me bezig met social media en online communicatie bij het meest aaibare goede doel van Nederland. 

Let’s connect! 

Uiteraard ben ik ook te vinden op: Instagram , Twitter, Pinterest en Linkedin. Heb je ideeën, vragen of opmerkingen, stuur me dan een berichtje, vind ik leuk!

 

Geef een reactie